NAJGORI JE NAKNADNI OSJEĆAJ – ZAŠTITITE SEBE I SVOJU ZGRADU PROTUPROVALNIM SUSTAVOM

Psihološke posljedice provale obično su teže od materijalne štete.

Provala predstavlja duboko zadiranje u nečiju privatnost. Žrtve obično ne samo da trpe materijalne gubitke, već se često suočavaju i s psihičkim posljedicama.

“Protuprovalni alarmni sustavi su za banke i trgovine, ionako mi nitko neće provaliti u kuću, nema ništa isplativo.” – rašireno je mišljenje, ali potpuno pogrešno. Broj provala iz godine u godinu raste. Velika većina zločina odnosi se na “normalne” kuće i male tvrtke.

Intelligent electronics d.o.o. lijek: U većini slučajeva počinitelje odvrati protuprovalni alarmni sustav ili, u slučaju nužde, da su uhvaćeni na djelu. Protuprovalni alarmni sustav detektira neovlašteni ulazak u objekt i automatski upozorava interventne organe.

Inteligentni sustavi za vašu sigurnost!

Mozak protuprovalnih alarmnih sustava je kontrolni centar koji prati sigurnosnu tehnologiju u kući. Ovdje se skupljaju i obrađuju svi signali s detektora kretanja i loma stakla, svjetlosnih barijera i drugih senzora. Ovaj centar također prosljeđuje kontrolne naredbe pojedinačnim modulima. Naši protuprovalni alarmni sustavi jasno se izdvajaju od ostalih proizvoda: svi moduli komuniciraju u oba smjera. To znači da se ne samo da se kontrolne naredbe šalju s protuprovalne alarmne ploče do pojedinačnih senzora, već komponente također šalju potvrde o primitku i izvješća o statusu upravljačkoj jedinici. To značajno povećava sigurnost i pouzdanost vašeg protuprovalnog alarmnog sustava. Tako da možete sigurno uživati ​​u svom životu!

Planiramo protuprovalne alarmne sustave u tri faze:

  1. Snimanje podataka na vašoj lokaciji
  2. Izrada sigurnosnog koncepta, prilagođenog vašim potrebama
  3. Montaža

Intelligent electronics d.o.o. pridaje veliku važnost provjerenim i certificiranim kvalitetnim proizvodima, zbog čega surađujemo isključivo s profesionalnim europskim proizvođačima!

Photo: ©TELENOT