SISTEMI PROTUPOŽARNE ZAŠTITE SPAŠAVAJU ŽIVOTE – ZAŠTITITE SEBE I SVOJU IMOVINU

Dok se posebno testirani dimni i toplinski alarmi mogu integrirati u alarmne sustave u privatnom i malom komercijalnom sektoru, posebne smjernice i standardi vrijede za zaštitu od požara i vatrodojavne sustave te požarne alarme koji se ovdje koriste u komercijalnim i industrijskim sektorima te javnim objektima.

Sustavi za dojavu požara za komercijalni i industrijski sektor detektiraju različite parametre požara kao što su dim, toplina, CO2 u ranoj fazi, a zatim aktiviraju požarni alarm što je prije moguće.

Sustavi se individualno planiraju i postavljaju. Sve komponente su međusobno optimalno usklađene i neprimjetno se kombiniraju kako bi tvorile promjenjiv i pouzdan sustav za dojavu požara s visokom razinom pouzdanosti detekcije.

Nudimo najvišu kvalitetu

Kako bi zadovoljili visoke zahtjeve za pouzdano rano otkrivanje požara, naši sustavi za dojavu požara prolaze brojna ispitivanja s različitim metodama ispitivanja i mjerenja za osiguranje kvalitete. Budući da je sigurnost stvar povjerenja – možete se osloniti na Intellligent electronics d.o.o. .

Sustav za dojavu požara može biti učinkovit samo ako je pravilno instaliran i održavan. Stoga nudimo uslugu intervencije i održavanja koja jamči savršenu funkcionalnost vašeg vatrodojavnog sustava. Redovito se educiramo kako bi naša specijalizirana tvrtka uvijek mogla profesionalno obavljati svoj posao.

Zaštita od požara za privatna kućanstva i tvrtke

Od Intelligent electronics d.o.o. možete nabaviti protupožarni sustav ne samo za svoje privatno kućanstvo, već i za male, srednje te velike tvrtke.

Nemojte raditi nikakve kompromise, pružite svoje povjerenje Intelligent electronics d.o.o.

Kontaktirajte nas i dogovorite termin konzultacija na licu mjesta!

Photo: ©TELENOT